Welkom op onze website met voetbalshirts

Dit seizoen, toen Alisson Becker geblesseerd raakte in de eerste ronde van de Premier League, voelden velen dat de verdediging van Liverpool zou worde

Adrian werd de held van Liverpool

Dit seizoen, toen Alisson Becker geblesseerd raakte in de eerste ronde van de Premier League, voelden velen dat de verdediging van Liverpool zou worden uitgedaagd. Omdat zijn Liverpool shirt het beste niveau van hun verdediging vertegenwoordigt. Maar hij zou ongeveer een maand moeten rusten. Hun coach Jurgen Klopp maakte zich zorgen over de situatie.

Liverpool heeft echter nooit een tekort aan helden. In de finale van de Europese Super Cup van gisteren werd Adrian de held van Liverpool. In de eerste helft van het spel speelde het Chelsea shirt de hoofdrol. Ze scoorden vroeg en behielden een 1-0 voorsprong. In de tweede helft lanceerde Liverpool een totale aanval om Chelsea in te halen. Ze trokken 2-2. Als gevolg hiervan veranderde de wedstrijd in een brutale penalty shootout. Op de eerste vier straffen scoorden beide partijen. Maar in de vijfde penalty blokkeerde Adrian met succes het schot van Chelsea.

Uiteindelijk versloeg Liverpool Chelsea met 7-6 om het kampioenschap te winnen en werd Adrien de belangrijkste speler in deze wedstrijd. Dus omhelsden zijn teamgenoten en coach hem en vierden wild. Zijn inspanningen verdienden een dergelijke behandeling.

+ نوشته شده در  جمعه 25 مرداد 1398ساعت 1:35  توسط yidao liu